KONVENSYEN & KONVOKESYEN HPA 2010

Assalamualaikum w.t.b.

Salam buat semua pengunjung blog Komuniti HPA Kuala Terengganu..

Alhamdulillah. Dengan izinNya, sekali lagi HPA Industries SB akan mengadakan hari bersejarahnya dalam tempoh tidak sampai 2 bulan lagi. Hari bersejarah yang di adakan setiap 2 tahun sekali, iaitu hari Konvensyen & Konvokesyen. Di sini pasti menjadi tempat momentum bagi setiap ahli HPA untuk terus melangkah dalam sebuah perjalanan yang di namakan SEBUAH PERJUANGAN. Bagi ahli HPA yang benar-benar memahami erti SEBUAH PERJUANGAN pasti hati sentiasa peka, perihatin dan tersentuh bagi menjadikan VISI dan MISI HPA INDUSTRIES SB tercapai. Pasti lahirnya ahli-ahli HPA yang berkualiti. Pasti teruja mewujudkan suasana yang menjadi lebih baik dalam semua hal. InsyaALLAH.

Berikut maklumat-maklumat yang perlu di ketahui bagi setiap ahli hpa yang ingin bersama-sama kami memeriahkan lagi acara kemuncak ini.

PICC DI WAKTU MALAM

NOTA: CETAKAN TIKET DITULIS TEMPAT KONVEK DI STADIUM MELAWATI SHAH ALAM. WALAU BAGAIMANAPUN, ATAS SEBAB-SEBAB TERTENTU, TEMPATNYA TELAH DI UBAH KE PICC.HARAP MAKLUM

TARIKH : 5 FEBRUARI 2011

HARI : SABTU

JAM : 8.00 PAGI – 4.00 PETANG

TEMPAT : PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONVENTION CENTER (PICC)

HARGA TIKET : RM50.00

Adalah di sarankan kepada ahli-ahli HPA agar mendapatkan tiket dengan kadar segera melalui pemimpin masing-masing kerana ia adalah terhad. Tiket telah pun mulai diedarkan.

Semoga acara kemuncak ini menjadi sejarah dan kenangan manis buat semua. Semoga perjalanan dan acara kita nanti diberkati dan dirahmati ALLAH. Semua ahli Hpa dan pihak pengurusan dan sesiapa saja yang terlibat selamat  dalam perjalanan, pulang dan pergi. Amen….

Sekian, terima kasih.

Wassalam.

” JOM SEMUA….PENUHI DEWAN “

catatan olh s/u hpakt

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: