PELANCARAN WEBSITE KOWAHIDA DAN MESYUARAT AGUNG PERWAKILAN KALI KE – 4

Salam..

ALHAMDULILLAH pada 19 Jun 2010 bersemperna Mesyuarat Agung Perwakilan Kali Ke-4, di Kuala Lumpur International Hotel telah di rasmikan Website Koperasi Wahida HPA Berhad oleh En Meor Mohamad Sharifudin, Timbalan Pengarah Suruhanjaya Koperasi Malaysia, Perlis.

Dengan ini, Ahli-Ahli HPA serta orang ramai dapat mengakses dengan mudah untuk mendapat maklumat-maklumat terutama yang terkini.

Adalah menjadi tanggungjawab Ahli-Ahli HPA untuk bersama-sama aktif melabur atau menambah pelaburan dalam KOWAHIDA. Atas sokongan ini, mudah-mudahan Perjalanan Perniagaan HPA akan bertambah maju demi Perjuangan Ekonomi Ummah.

Secara ringkasnya juga, saya mewakili Negeri Terengganu sebagai Perwakilan Zon Timur, merasa bertuah dapat menghadirkan diri julung-julung kalinya. Mesyuarat kali ini berjalan dengan baik melalui perdebatan secara profesional demi menambahbaikan daripada semua pihak. InsyaALLAH

Terim kasih kepada ALK atas persediaan tempat menginap dan makan di KLIH serta kos pengangkutan kepada semua perwakilan terutama yang datang dari Zon Utara, Timur, Selatan dan juga Borneo.

Kita nantikan Mesyuarat Agung kali ke-5 tahun 2011 dengan mendoakan agar KOWAHIDA terus berkembang pesat dan juga segala aktiviti-aktiviti boleh di manafaatkan oleh ahli-ahlinya secara total. AMIN

Ahli-ahli HPA pula teruskanlah melabur dan aktif dengan aktiviti yang disediakan oleh KOWAHIDA serta menjadi ahli yang bermaklumat. InsyaALLAH.

Sekian, terima kasih.

Wassalam

” UMAT ISLAM SENTIASA BOLEH¬† “

catatan olh s/u hpakt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: