TERUS BOIKOT

Salam semua sahabat-sahabat…

Bagaimana kesihatan anda semua memandangkan keadaan cuaca sekarang yang panas dan kadang kala hujan. Tentu sekarang ini ramai yang demam dan batuk.

Sebagai alternatif,  minum lah air mineral HPA atau air Penapis Dew HPA yang banyak. Air masak juga baik di amalkan. Setiap orang seharusnya meminum air yang banyak atau secukup 2.5 liter sehari. Cuaca yang panas menyebabkan kita akan kehilangan banyak air dan boleh menyebabkan badan mengalami penghidratan. Kulit akan kering, malahan boleh menyebabkan rekahan, penglupasan dan sebagainya.

Semasa keadaan cuaca panas sebegini, di nasihatkan  untuk mengambil kordial Roselle, RTD Roselle atau RTD Asam Jawa. InsyaALLAH ia akan menjadi penahan  atau membantu proses penyembuhan daripada penyakit demam atau batuk.

Sebenarnya bukan hanya Kordial Roselle atau RTD Roselle dan RTD Asam Jawa sahaja boleh di ambil dalam keadaan cuaca sekarang ini. Masih banyak lagi pilihan hati yang di keluarkan oleh HPA. Contohnya, Minuman IMT, Kordial Pegaga, Madulia, Kordial Kurma, IMT Kapsul, Malac Kapsul, Hirta dan sebagainya. Lihatlah bagaimana HPA berusaha mengeluarkan produk halal untuk terus membantu ummah menghindari produk haram di luar sana sebagai alternatif dalam penggunaan seharian. Sekiranya kita sendiri sebagai umat Islam tidak Boikot Produk Yahudi, siapa lagi…

Ayuh dan jangan segan lagi untuk bersama kami dan ahli-ahli HPA pula hendaklah terus istiqamah dalam perjuangkan produk halal ini.

Sekian, Terima kasih…Wassalam…

catatan olh : s/u hpakt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: