RFC di Kuala Terengganu Sudah Beroperasi?

RFC Drive Thru

Alhamdulillah akhirnya…  =)

Sebagai simbolik kita melawan kemegahan Mc Donald dan restoran fast food lain, pelekat kereta RFC Drive Thru dihasilkan untuk menghiasi kereta kita.  Inisiatif ini adalah usaha salah seorang AJK KPTr dengan harapan dapat memberi signal kepada masyarakat bahawa syarikat muslim kita juga mampu mendirikan rangkaian fast food setanding syarikat asing…juga dengan harapan RFC bakal beroperasi di Kuala Terengganu secepat mungkin =)

Pelekat ini boleh diperolehi dengan harga RM3 dengan menghubungi:

Syed Mohd Faiz – 0199824431

8 responses to this post.

  1. Posted by aburedha on August 13, 2010 at 3:36 pm

    HPA di KT xjauh dari pejabat saya. Amat tinggi harapan saya dan saya rakin ramai lagi yang sependapat dengan saya supaya RFC dibuka dengar kadar SEGERA di Kuala Terengganu..

    Saya dahpun rasa RFC kat Kota Bharu, memang amat mampu menandingi produk-produk asing yang lain

    Dah la harganya murah dari yang lain, sedap pulak tu, yang jadi ahli ada potongan harga lagi..

    Ayuh sama-sama kita sokong produk muslim…

    Reply

    • ALHAMDULILLAH..InsyaALLAH RFC di Terengganu akan dibuka tidak lama lagi. Bersebelahan dengan HPA Caw KT 2. Sedang dalam proses renovation… Kalo di izinkan ALLAH RFC di Terengganu bakal menjadi cawangan ke 8 selepas RFC Kubang Kerian…Terima kasih saudara Aburedha atas komennya…

      reply by : s/u hpakt

      Reply

  2. Posted by Azura on August 26, 2010 at 2:47 am

    Baru ni pergi HPA cawangan KT, tapi byk barang tak ada… ayam pun tak ada… org tu kata lama dah tak ada… kat cawangan kerteh lagi byk barang rasanya…

    Reply

    • Caw KT 1 memang selalu barang cepat habis..Caw ni pernah mendapat pengiktirafan sebagai caw sales paling tinggi selama 3 tahun berturut-turut…Kat situ permintaan tinggi…Mungkin masa tu masa ayam terputus bekalan semua tempat. Sekarang ayam dah ada balik..InsyaALLAH bekalan untuk puasa dan raya akan mencukupi dan harga ayam naik RM1.00 mulai 26 Ogos 2010…Rujuk blog GM dan website HPA untuk pengesahan…Terima kasih atas komen anda…

      Reply by s/u hpakt

      Reply

  3. Posted by kuna on October 3, 2010 at 11:05 am

    bila RFC k. Trg nak di buka.saya berminat untuk bekerja di RFC. jika ada kekosongan di RFC sila email kat saya.kerja2 bhgian dapur dah memadai bg sy.

    Reply

  4. InsyaALLAH dlm masa terdekat..sedang dalam proses mencantikkan bagunan FRC dan persediaan Perasmian..Mungkin 1-2 bulan lagi..atau lebih cepat..Sekarang sedang di jalankan temuduga terbuka bagi pengambilan pekerja untuk RFC Caw Kuala Terengganu. Saudari boleh mendapatkan borang permohonan di Cawangan-cawangan terdekat atau hubungi saya untuk sebarang info di talian 019-2127549..Terima kasih atas perhatian dan komen..

    wallahhu’alam
    by : s/u hpakt

    Reply

  5. Posted by hamba allah on November 16, 2010 at 3:16 am

    salam nak tanya rfc kt tegganu dh bukak ke blm??klu blm bile dia nak bukak?????

    Reply

  6. Terima kasih Hamba Allah telah mengunjungi blog kami. RFC di Terengganu masih dalam persiapan. Tarikh untuk perasmian masih belum di maklumkan. InsyaALLAH dalam masa terdekat. Kita sama-sama berdoa agar semuanya berjalan lancar dan impian rakyat Terengganu menikmati RFC tercapai..

    reply by s/u hpakt

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: